Heb jij ook zo’n last van imperfecties en zijn er veel zaken niet goed aan jou? Dan moet je eens even goed luisteren. Wie maakt jou wijs dat er zoveel imperfect is aan jou, dat er zoveel beter kan? Laat je niet gek maken. Wees liever tevreden met jezelf. Daar is niks mis mee. Sta blij in het leven. 

Knap is subjectief

Naar ons zelf kijken maakt ons vaak niet blij. Dat is toch zo jammer. Wie bepaalt nu eenmaal dat er aan jou iets niet goed is. Ben je niet gewoon te streng voor jezelf. Wat is knap? Knap is subjectief. Wat de een mooi vindt, vindt de ander minder aantrekkelijk en dat is maar goed ook. Aan een aantal facetten kun je niets doen, maar aan je verzorging wel. Er goed verzorgd uitzien, dat nastreven, dan ben je al goed bezig.

Gewicht moet je passen

Wat is een goed gewicht? Er bestaan natuurlijk tabellen met de meest geschikte gewichten bij jouw lengte. Dat zal niet zomaar bedacht zijn. Maar er zijn nu eenmaal mensen die last hebben dit gewicht goed in balans te houden. Is er hormonaal iets verstoord, dan kun je nog zo gezond of niet te veel eten, dan komen er makkelijk wat kilo’s bij. Het is wel handig wanneer je plotselinge verandering merkt, dat je hierover nadenkt, dit mogelijk voorlegt aan je huisarts en dit eventueel koppelt aan andere lichamelijke veranderingen.

Vrouwen vinden zichzelf onterecht te dik

In een onderzoek is bekeken hoe vrouwen zichzelf inschatten. Dit kunnen ze boven water krijgen door aan vrouwen voorbeeld tekeningen voor te leggen en te vragen in welk figuur zij zichzelf herkennen en wat zij het liefst bij zichzelf zouden zien. Ook moesten ze aangeven wat ze verwachten dat mannen aantrekkelijk zouden vinden. Ze zitten er nogal naast, die vrouwen. Ze vinden zichzelf vaak onterecht te dik. Mannen vinden daarentegen dat vrouwen met een beetje vet zeker aantrekkelijk zijn.

Mannen vinden zichzelf gespierder dan ze zijn

Zijn mannen ook zo ontevreden met zichzelf? Mannen werden aan een zelfde test onderworpen. Waar vrouwen zich vooral ergeren aan vermeende vettigheid, maken mannen zich zorgen over schamele armpjes en een te bescheiden borstkas. Mannen blijken zich te onderschatten, zij zien zichzelf gespierder dan ze in werkelijkheid zijn. Vrouwen vinden dat mannen helemaal niet zo gespierd hoeven te zijn.

Niks mis met tevreden

Vrouwen hoeven dus niet zo slank te zijn. Mannen kunnen ook zonder veel spiermassa aantrekkelijk zijn. Denk niet te lang na over je imperfecties, die er eigenlijk niet zijn. Wanneer we nou gewoon eens sneller tevreden zijn met onszelf, dat zou een hoop stress schelen en veel meer blije mensen geven. Er is niks mis mee om tevreden te zijn. En blije mensen zien, maakt ook weer blij.

Bron: Singlessite.nl 

Roept u maar
Reageer Reacties worden voor plaatsing gecontroleert door onze redactie

Victoria Palmer

reageerde op 4 juli, 2020 om 13:18
Ik kan niet vergeten hoe dr. Ilekhojie me hielp om mijn huwelijk terug te herstellen na 2 maanden scheiden met mijn vrouw uit ruzie en ze vertrok en kwam nooit meer bij me terug, ik heb zoveel gedaan om haar terug te krijgen, maar niets werkte niet totdat ik zag een opmerking online toen iemand getuigde hoe dr. Ilekhojie haar hielp haar man terug te herstellen en zo nam ik contact met hem op via zijn e-mail en na het schrijven van mijn probleem verzekerde hij me dat hij me zou helpen om terug te gaan met mijn vrouw in 36 uur, nadat hij de verzoeningsspreuk had uitgesproken, kwam mijn vrouw terug naar huis en smeekte ze dat het haar speet dat ze wegging. Ik ben terug met mijn vrouw en we zijn allebei gelukkig en leven weer samen. Ik weet dat er veel mensen zijn die hun liefde terug willen krijgen, neem contact op met Dr. Ilekhojie, want hij is het perfecte antwoord op uw probleem, neem contact op met zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com) of zijn Viber en Whatsapp +2348147400259

anizucigow

reageerde op 13 april, 2020 om 15:44
http://mewkid.net/when-is-xaxlop/ - Amoxicillin Online Amoxicillin 500mg Capsules vcn.eagn.singles.nl.iwc.le http://mewkid.net/when-is-xaxlop/

merly

reageerde op 19 november, 2019 om 00:09
ben hier om te getuigen van wat deze geweldige spreukgieter voor mij heeft gedaan. Ik geloof nooit in spreuken, totdat ik in de verleiding kwam om het te proberen. Ik en mijn man hebben veel problemen gehad om samen te leven, hij zal me niet altijd gelukkig maken omdat hij verliefd is geworden op een andere dame buiten ons huwelijk. Ik heb mijn best gedaan om ervoor te zorgen dat mijn man deze vrouw verlaat, maar hoe meer ik met hem praat hoe meer hij me verdrietig maakt, dus mijn huwelijk viel in een scheiding omdat hij me geen aandacht gaf. Dus met al deze pijn en angst, besloot ik contact op te nemen met deze spell castler om te zien of dingen weer kunnen trainen tussen mij en mijn man. deze spreuk DR PEACE vertelde me dat mijn man echt in een grote puinhoop zit, dat hij een charmante magie is geweest, dus hij vertelde me dat hij alles weer normaal zou doen. hij ging verder en gooide de betovering voor mij, na 3 dagen spreidde hij de betovering van mijn man hij veranderde volledig hij kwam zich bij mij verontschuldigen en zei hoe hij me behandelde dat hij niet wist wat hij deed, ik en mijn man zijn weer bij elkaar Ik dank DR PEACE echt voor het terughalen van mijn man. Ik wil dat iedereen contact met hem opneemt voor diegenen die problemen hebben met het huwelijk en relatieproblemen, hij zal het voor je oplossen. Het e-mailadres is hier: doctorpeacetemple@gmail.com
WhatsApp: +2348059073851
Viber: +2348059073851