De mooiste plekken voor een huwelijksaanzoek daar moet je als single misschien niet zijn. Maar single ben je nooit voor altijd, dus vast een kijkje nemen waar je ooit iemand ten huwelijk kan vragen, dat kan geen kwaad. Het zijn vast heel mooie locaties, dat ze zo gewild zijn. Trouwen kun je natuurlijk ook zonder poeha en wel in Las Vegas. In de ‘drive-through wedding’ is het in 4 minuten gepiept. Romantisch? Daar zijn de meningen over verdeeld.

Als Sissi in Wenen

Er zijn een aantal landen die hoog scoren met de mooiste plekken voor een huwelijksaanzoek. Oostenrijk heeft zijn paleis is Wenen waar je net als keizerin Sissi, je koninklijk kunt voelen. Boven Turkije kun je met een Ballonvaart boven Cappadocië varen.  Dit sprookjesachtige landschap is zeker met een ballonvaart voor 2 heel bijzonder, of de ballonvaarder niet mee moeten de mand, dat doet het verhaal niet.

Central Park als decor

In New York heb je veel bijzondere plekjes. Vooral de zuilengalerij voor de fontein van Central Park is magisch. Je waant je in een romantische filmscene met dit decor. Wanneer je ook nog een straatmuzikant hebt kunnen regelen en zo vroeg bent dat de andere toeristen nog niet in grote getalen aanwezig zijn, dan gaan jullie samen schitteren in je eigen romantische film

Droog oefenen voor later

In Griekenland heb je in Santorini het kunstenaarsdorpje Oia. Het is schattig en schilderachtig. Het geheel van witte huisjes, tegen de oranje gekleurde zonsondergang, is een plaatje. Als je hier nog maar uit je woorden kunt komen. Maar wanneer je gaat als single kun je dit tafereeltje eerst goed in je opnemen, je kunt bij wijze eerst droog oefenen voor later.

Verhalen vertellers

Marrakech in Marokko is natuurlijk een plaatje . Hier waan je je in het sprookje van duizend en 1 nacht.  Je moet hier wel oppassen om niet alleen in elkaars ogen te verdwalen maar ook in de wirwar van straatjes. Zorg er zeker voor dat je aan het eind van de avond eindigt op het beroemde Jamaa El Fna plein. De omgeving voor slangenbezweerders, reizende artiesten en verhalen vertellers. Zij zullen je zeker het verhaal vertellen van die twee die nog lang en gelukkig zullen leven.

Het paradijs op aarde

Het kan nog mooier. Bora Bora in Frans-Polynesie. Waar kleurrijke vissen en koraalriffen bijna oogverblindend tegen elkaar afsteken. Denk daar de spierwitte stranden bij vol palmbomen liggend aan het turqouise water. In de verte als toetje op de taart de scherpe bergtoppen boven het oerwoud. Dit kan niet anders dan dat dit het paradijs op aarde is.

Stop met dieet en ga op pad

Heb je inspiratie opgedaan en denk je als single daar wil ik later best iemand ten huwelijk vragen? Stop dan met dat dieet en boek een reis naar Mauritanië. Daar straalt een dikkere vrouw de rijkdom van de bruidegom uit. En ga je naar Trevifontein om de ware te vinden, gooi dan altijd drie munten. De eerste zorgt voor veilige terug keer naar Rome, de tweede zorgt voor een romance en de derde voor een huwelijk.

Bron: singlessite

Roept u maar
Reageer Reacties worden voor plaatsing gecontroleert door onze redactie