Angst dat je relatie geen stand houdt is een verkeerde houding. Wanneer je bang bent dat iets gaat gebeuren, gaat het vaak juist die richting op. Heb je een fijne relatie? Houden zo. Ook al zie je om je heen relaties met bosjes neervallen hoeft dat jou niet te overkomen. Dat blijven werken aan een relatie noodzaak is moge logisch zijn.

Relatie in stand houden 

Loopt jullie relatie zo goed, dat je denkt ik zie iets over het hoofd? Zet die angst van je af. Mogelijk hebben jullie gewoon echt geluk dat je elkaar tegen het lijf bent gelopen. Een relatie leuk en fris houden is voor alle betrokkenen prettig en moet geen opgave zijn. Blijf ervoor gaan. Natuurlijk zijn er punten van aandacht.

 1. Zie elkaars behoeften

Erg belangrijk is dat er oog voor elkaars behoeften is. Breng van de supermarkt eens onverwacht iets mee wat hij lekker vindt. Hij kan op zijn beurt jou ook verrassen.

2. Dankbaarheid uitspreken

De ander zeggen dat je hem leuk vindt is mooi, maar tegen de ander zeggen dat je dankbaar bent voor wie hij is of wat hij doet, zegt zoveel meer. Het voelen van waardering en dankbaarheid is van grote waarde.

3. Negativiteit uit den boze

Er zijn koppels die elkaar constant afkeuren, ook al is het als een soort grap. Alle negativisme is dodelijk. Iedereen is anders, maar daar hoeft geen waarde oordeel aan te hangen. Gun de ander zijn eigen voorkeur.

4. Contact als je slaapt

Het is belangrijk contact te hebben als je slaapt. Je hoeft niet de hele nacht tegen elkaar aan te liggen. Maar elkaar eens aanraken of iets zeggen is een must.

 5. Let op jouw stem

Je moet bij je zelf eens nagaan of je stem verandert wanneer je tegen je partner praat. In tijden dat het niet zo lekker loopt wordt die misschien strenger of harder dan normaal. Het zou beter zijn wanneer die juist zacht en warmer van toon wordt.

 6. Kwetsbaar zijn

Dat je kwetsbaar mag zijn in elkaars nabijheid, dat is belangrijk. Je hoeft je niet altijd groter te houden, dan je je soms voelt. Laat die tranen komen, ook al zie je er dan niet uit. Probeer samen met humor wat gestuntel van elkaar op te vangen. Je bent niet perfect en hoeft dat ook niet te zijn, de ander ook niet.

7. Oneens met elkaar

Je hoeft het niet met alles eens te zijn wat de ander zegt. Maak dus geen vervelende opmerking wanneer jij iets beter vindt. Liefde is groter dan verschillen. Laat elkaar je zelf zijn

8. Tijdelijk negatief gedrag 

Wanneer je partner plotseling negatief gedrag vertoont, dan is het te hopen dat dit tijdelijk is. Hij is niet egoistisch, maar momenteel gedraagt hij zich egoistisch. Spreek de ander aan op zijn gedrag

9. Met zijn tweetjes genieten

Het is in een relatie goed om met zijn tweetjes te kunnen genieten, dat je niet altijd anderen daarvoor nodig hebt om het gezellig te hebben.

10. Gun elkaar je droom

De liefde moet groot genoeg zijn om beide partners erin te laten groeien. De vraag is dus of jullie elkaar helpen elkaars doelen te bewerkstelligen? Dat geldt op sportief gebied en binnen het werk. Zit elkaar niet in de weg. Maak zaken voor elkaar haalbaar.

Bron: Singlessite.nl 

Roept u maar
Reageer Reacties worden voor plaatsing gecontroleert door onze redactie

Victoria Palmer

reageerde op 4 juli, 2020 om 13:20
Ik kan niet vergeten hoe dr. Ilekhojie me hielp om mijn huwelijk terug te herstellen na 2 maanden scheiden met mijn vrouw uit ruzie en ze vertrok en kwam nooit meer bij me terug, ik heb zoveel gedaan om haar terug te krijgen, maar niets werkte niet totdat ik zag een opmerking online toen iemand getuigde hoe dr. Ilekhojie haar hielp haar man terug te herstellen en zo nam ik contact met hem op via zijn e-mail en na het schrijven van mijn probleem verzekerde hij me dat hij me zou helpen om terug te gaan met mijn vrouw in 36 uur, nadat hij de verzoeningsspreuk had uitgesproken, kwam mijn vrouw terug naar huis en smeekte ze dat het haar speet dat ze wegging. Ik ben terug met mijn vrouw en we zijn allebei gelukkig en leven weer samen. Ik weet dat er veel mensen zijn die hun liefde terug willen krijgen, neem contact op met Dr. Ilekhojie, want hij is het perfecte antwoord op uw probleem, neem contact op met zijn e-mail: (gethelp05@gmail.com) of zijn Viber en Whatsapp +2348147400259