Op Singles kun je je gratis aanmelden, een profiel aanmaken, zoeken naar leuke singles, elkaar als favorieten toevoegen en elkaar liken. Maar wil je van meer functionaliteiten gebruik willen maken dan heb je een Full Membership nodig, sluit vandaag nog je Full Membership af bij Singles.nl.Ontvang nu bij een Full membership een blad naar keuze cadeau!


Voetbal International

Met de VI blijf je op de hoogte van al het nieuws uit de wereld van voetbal. Ook lees je diepgaande interviews met mensen uit de voetbalwereld, interessante analyses, indrukwekkende reportages en leuke columns van bekende voetballers en trainers. 


Quest

Quest braintainment combineert kennis en vermaak op eigentijdse wijze en geeft antwoord op bijzondere en alledaagse vragenAutoweek

AutoWeek is dé onafhankelijke autoriteit op het gebied van nieuwe en gebruikte auto’s. Objectieve vergelijkende tests, als eerste met rij-impressies van net gelanceerde nieuwe modellen. AutoWeek covert alles.


Quote

Denk groot, lees Quote. Want Quote is het enige blad dat eigenwijze journalistiek combineert met service en lifestyle voor lezers die meer geld dan tijd hebben. Quote  schrijft  over de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven, over ondernemers, geld, carrière en het leven aan de top.
Nieuwe Revu

In de nieuwe Revu lees je over interessante onderwerpen als sport, muziek en spannende misdaad reportages en blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Verder lees je recensies van de laatste boeken en de nieuwste films. Opiniërende en onthullende reportages zetten je aan het denken en van de spraakmakende interviews kun je elke week weer genieten.


 


JAN

In JAN vind je sprankelende modeseries, het grote interview met een bekende Nederlander, aangrijpende levensverhalen, praktische beautytips en de mooiste reisbestemmingen.LINDA.

LINDA. is Beauty & Brains - Lef & Liefde - Open & Optimistisch - Sexy & Slim - Direct & Gedurfd - en nooit zonder humor.Een spraakmakend dubbelinterview, taboedoorbrekende verhalen, portretgalerijen, columns van Saskia Noort & Jan Heemskerk, escortdame Amber, Harm Edens en rubrieken over beauty, mode, eten, tv, muziek, boeken en film. 
Glamour

Glamour is hét nummer 1 fashionmagazine van Nederland. Iedere editie weer de meest oogstrelende modereportages en alle actuele beautynieuwtjes, heet van de naald. Glamour geeft je stijlvolle en inspirerende looks met een instant fashion- en beautyupdate.


Cosmopolitan

Cosmopolitan is voor alle sterke, slimme en sexy vrouwen die het beste uit zichzelf willen halen. Maar liefst 200 pagina’s dikke glossy vol artikelen over mode, beauty, liefde, seks, werk, celebraties, trends, reizen, real life en nog veel meer!Psychologie

Met Psychologie Magazine haal je als vrouw het beste uit jezelf en verrijk je je leven. In Psychologie Magazine vind je gerichte coaching, gestoeld op vakkennis. Naast wetenschappelijk nieuws en inspirerende reportages maken interviews, persoonlijke tests en achtergronden dit boeiende tijdschrift compleet.